Poduszka antyalergiczna MEDICA, Inter-Widex
Naleśniki bez jajek, mleka i pszenicy
Wydawać by się mogło, że usmażenie naleśników dla alergika jest nie lada wyzwaniem.
Naleśniki te są doskonałą alternatywą dla osób posiadających alergię na mleko, jajka i pszenicę.
Nie rozwalają się i wychodzą bardzo smaczne i puszyste.
Składniki:
1 szklanka mąki gryczanej
1 szklanka maki owsianej
1/2 szklanki mąki ziemniaczanej
2,5 szklanki mleka kokosowego lub innego 100 ml oleju do smażenia
Przygotowanie:
1. Wymieszać wszystkie składniki.
Odstawić ciasto na 15 minut.
2. Naleśniki smażyć na złoty kolor z obu stron.
Polecane produkty
Therapy Air iOn Special Edition - PERFECT BLUE
Emulsja do mycia skóry głowy i ciała od 1 dnia życia BABY 250 ml, Humitopic
Lampa BIOPTRON MedAll Zepter z filtrem fulerenowym + statyw