Poduszka antyalergiczna MEDICA, Inter-Widex
Ciasto bananowe
Składniki:
4 przejrzałe banany,
1 szklanka cukru brązowego,
1,5 szklanki mąki ryżowej,
1 łyżeczka sody oczyszczonej lub proszku do pieczenia bezglutenowego,
3 łyżki gęstego wywaru z siemienia lnianego,
50 ml oleju roślinnego,
Banany rozdrabniamy blenderem lub widelcem na gładką masę
Dodajemy mąkę ryżową, olej, cukier, wywar z lnu, sodę oczyszczoną i miksujemy.
Foremkę smarujemy oliwą i obsypujemy mąką ryżową. W
Wkładamy do piekarnika na 1 godzinę 30 minut w temperaturze 180°C.
Polecane produkty
Lampa BIOPTRON Pro 1 Zepter na statywie stołowym
Bambusowy kocyk z jonami srebra BIAŁY 90 x 90 cm, BambooCare24
Therapy Air iOn Special Edition - RECTANGLES